Like This Blog

♥ Followers ♥

AMBIK PERHATIAN SEMUA FOLLOWERS !!!!!!!

ATTENTION ! weweee  kalau ada yang baca entry ni kat dashboard tolong tekan untuk ke blog ini tau !. terkejut tak ?  actually  faten dah berpindah blog kepada blog   INI .
Bagi yang sudi follow tau . faten harap ni !

kbaii

Just A Explanation

Reallyreally miss this blog !
YEAH ! dah lama x berBlog setelah lama aku mendiamkan diri . mungkin korang tertanya-tanya
apa motif aku mendiamkan diri ni  kan3 !

okayy . biar aku bagi reason eh .

* aku sedang bahagia bersama si dia .sebab tu aku diam . so . kalau aku berBlog balik ni motif ape eh :'(
* aku sedang belajar . Cehh . acting je lebeyy ! tapi betol la . aku tengah exam ni . Akhir tahun .
* got fever sebelum ni . sekarang pun . fluuu !
* lappy ni dipegang ketat oleh my bos !
* si dia tak bagi aku open FB ;) so . segala yang berkaitan aku dah push to side !


so ;'(

It just a MIUNDERSTANDING .

malas nak open cerita ni .

I got message from him . Actually aku yang hantar dulu mesej kat dia .

   Selalu ragu dengan cinta ni ! Selalu ingat cinta ni tak bermakna ! Kalau orang tak nak setia, dah lama orang curang ! sedangkan orang dah habis setia dengan dia ! kadang-kadang hatini rasa macam dia anggap cinta ni main-main  !

 
Mesej tu aku hantar kat dia lepas dia cakap aku takut untuk setia .
tapi dia dah salah faham tentang message tu .

 * Cinta ni tak bermakna bagi aku .
 * Aku tak nak setia 
 * Cinta ni mainan bagi aku 
 * Tak guna setia dengan dia
                                                  In His Mind 


 Awak .
saya tak cakap yang cinta ni tak bermakna bagi saya . Saya tak cakap yang saya ni tak nak setia .Saya tak cakap yang saya anggap cinta ni mainan .
Awak dah salah faham dengan mesej tu .

Truly :
* Dalam mesej tu saya cakap awak selalu ragu-ragu dengan cinta saya .
* Kalau saya ni tak nak setia dengan awak  dah lama saya curang .
* hati saya rasa macam awak anggap cinta saya ni main-main

Dia putuskan hubungan ni .Itulah yang terjadi sekarang . So ! korang da tahu la motif aku berBlog ni kan .
Ya . Aku nak luahkan feelings aku kat sini .

The name of God , you says you don't want to see me again .
It just a great word .
Really-really thanks to you .




                                                         
I do love as I am . Never say your love like a toys . Just can be play by me . You just
Misunderstanding this and break . You go like wind . only go . My heart truly disappointed
 with you . But  don't want to give you a explanation .

photoshoot



Pitca Baru