Like This Blog

♥ Followers ♥

Bad Mood =(

Hye . Assalamualaikum =)
okeyy . jam dah 5.48 petang .
cuaca tengok cam nak rainy jer.
but serious aku suka kalau hujan . HAHA .

He 's don't text me =(
whywhywhy !
cakap nak tidur tapi silap text orang lain kat number ni .
Hurmm .
what 's meaning that .
aku pun tak tahu lahh .

many excuse !
got badmood todayy guys !

Kbai.

Buah Kuih sendiri !

asslamualaikum dan selamat petang semua .
petangpetang camni apa plan korang .
lepaklepak kat luar umah pun best jugak kan .

faten tak minat keluar petang .
so . bila tengah fikir masa depan *perasan =)
terdetik nak buat kuih .
nak tahu kuih ape tak2 !
Ngee =)
 KUIH KERIA ::
yummy sayang !

okeyy . terlalu excited nak tunjuk gambar kuih buatan sendiri .













HAHA . promote chef ni !


Thats all . Babai 

Love YOU




saya sayangkan awak .
terima kasih untuk semuanya .

don't forget me .




BYE & LOVE YOU



MOOD :: Tension !

chakk !!
heyy ! da lama tak update .
miss u blogg !!
wanna share this >.<









YOU

you are my LOVE .






alone without YOU




:'(



hope you will Happy :'(

Alone

saya nak nangis kejap boleh tak wahai blog .
Bai .

With new Spectacles


okeyy ! saya excited dengan cermin mata baru !!













Aku Dah Buta !

suspens tak tajuk tu ?
YEAH ! aku memang dah buta :P
sekarang tak nampak apaapa da :'(

mesti korang pelik kenapa aku boleh menaip kan ?
mestilah aku boleh menaip sebab hanya spectacles saya yang buta !
hahaha.
ye . cermin mata aku dah hilang .
tak nampak apa pum belajar tau .
ummpphh !


tapi .
sekarang on the way nak buat yang baru .
wahh ! aku dapat penderma mata :))

pasni boleh fokus kat pelajaran da .
form 4 da macam form 5 . -_-'

New Themes

cantik tak blog ni ?
cantik kan ? *Perasan !

so .
sekarang dah puas hati dengan blog ni .
semuanya dah enough . :))

maaf lah kalau terlalu simple.
blog ni tak macam blog korang yang first class tuh
harap korang enjoy baca entry dalam blog ni .

Bai.

Rindukan Awak

baru je tak mesej 9jam tapi hati ni dah mula rindukan awak .



rindu untuk nyanyikan lagu ni untuk awak .
*saya tau suara tak sedap
tapi awak sudi dengar kan ?
HAHA .

awak mesti tengah  kan ?
mimpi indah sayang :)


Sayang Awak !

Open Link In new tab

selalunya kita bukak blog seseorang then nk bukak yang lain terpaksa hilangkan yang lama kan ?
so . ada tuto yang bila kita tekan link , ia dalam keadaan new tab da .

jom try ok .

1. DESIGN
2.EDIT HMTL

3 cari code <head>
4. dan masukkan code <base target='_blank'/>
5. save .

Pop Up Window Comment

ramai dah blogger yang tahu tuto ni .
tapi bagi yang baru masukke alam blog , faten teringin nak ajar *perasan

langkah 1

Dashboard>>Settings>> coment


pilih pop up window !
DONE :)


just for you

Malam tadi . saya nyanyikan lagu ni untuk awak .
best tak ?
saya tak pernah nyanyikan kat lelaki lain .
hanya awak.
tapi adakah saya ni bukan yang pertama menyanyikan untuk awak ?
atau dah ada perempuan lain sebelum saya menyanyikannya ?
ummm :(

jam dah 1:53 pagi.
tak dapat melelapkan mata ni .
terasa rindukan awak walaupun kita baru lepas berbual .
terima kasih sebab buat saya gembira tadi .
kita ketawa , nangis .
tu lah kenangan yang paling berharga untuk saya .

tidur elokelok .
moga mimpi indah.
xmau nangisnangis tau !
saya takkan pernah tinggalkan awak .
janji !

LOVEYOU


suka tak? like erk :)

cinta antara kita


sejak dari dulu
ku menyintaimu
kau tahu begitu namun kau berpura
ku masih teringat kau peluk diriku
yang telah membuat ku menyintaimu

sudah berapa lama
diriku ini
tak betemu mu
mungkin ku harap jua
kau merinduiku
sebagaimana ku rindumu

cinta antara kita
tiada penghalangnya
walau akhir usia
ku menyinta dirimu
ku hanya menunggu mu
menyata kau cintaku
ku kan berjanji
menyinta mu sayang

setelah kau pergi jauh dari sisi
tiada ku cinta selain dirimu
ku ingin bersama denganmu selamanya
walau sehingga ke akhir nyawa
ungkin kau tak mengerti
maksud ku dulu pada dirimu
kiniku kan menyinta dirimu  sehingga ke akhir waktu



cinta antara kita
tiada penghalangnya
walau akhir usia
ku menyinta dirimu
ku hanya menunggu mu
menyata kau cintaku
ku kan berjanji
menyinta mu sayang











Boleh tak camtu ?



- saya nak awak selalu bangunkan saya dengan mesej yang mampu hilangkan rasa mengantuk ni
- saya nak awak sentiasa ucapkan love u mucuk tiaptiap pagi dan malam.
- saya nak awak pujuk saya bila saya tengah merajuk .
- saya nak awak sentiasa tenangkan hati ni bila saya mula menangis.
- saya nak awak rindukan saya macam saya rindukan awak.
- saya nak awak sentiasa disisi saya
- saya nak awak lupakan semua perkara bila bersama saya
- saya nak awak ucapkan " jangan lupa makan ubat syg"  bila saya sakit
- saya nak awak sentiasa hiburkan hati ni dengan sindiran awak.
- saya nak awak belikan aiskrim untuk saya. hehe
- saya nak awak selalu tersenyum bila bersama saya
- saya nak awak sampai bilabila #


terima kasih :))

- terima kasih kerana mula mencintai saya
- terima kasih kerana mula menyayangi saya
- terima kasih kerana memahami saya
- terima kasih kerana sabar melayan saya
- terima kasih kerana sudi sembahyang hajat masa saya sakit
- terima kasih kerana dah mula jujur
- terima kasih kerana mula percayakan saya
- terima kasih kerana hilangkan rasa raguragu ni
- terima kasih kerana selalu menanti saya
- terima kasih kerana buat saya ketawa
- terima kasih untuk segalanya .

HAFIZILFAIZBINMOKHTAR . ALL ABOUT YOU :)



boleh tak ?

Please




PLEASE  SISTER!
jangan buat saya macamni !
SIS. jangan nak cari kesalahan saya !

saya mintak maaf kalau ada buat sis sakit hati tapi
tolong jangan nak burukburukkan saya .
saya tahu sis marah dengan saya .
tak adil buat camni sis !

ye . saya masih lagi sedar yang saya ni seorang student
never leave to study !

i'm stress in this house !
leave me to rest for a while .

bila dah bekerja keras untuk PMR .
tolong bagi saya masa untuk rehat sis .  
I'm got stress if you all like this .

hope you understands me .
bai :'(

Selamat Petang

good evening dear :))
how about your sleep ?
got a nice dream or bad dream ?
argh ! ikut lah .

so . camne perubahan dalam blog ni ?
menyeramkan ke bila letak kaler hitam ?
HAHA . dah scared dah masuk dah :P

anyway  i like this theme .
suitable for this blog

baru bangun tidur .
tunggu mesej dia .
takde pun .
 nyenyak ke tidur atau dah lupa kat sini ?
ummm .

Still waiting you :(

Life

got a bad day :(
hurmmm , sorry untuk awak sebab tak reply mesej .
saya tak sengaja dan takde niat pum taknak mesej dengan awak .
saya cuma tertidur .

bila saya bangun pagi untuk siapsiap nak g sekolah .
saya tengok telefon cepatcepat dan baca mesej yang awak hantar .
awak betulbetul marah saya .:'(
maaf .
saya bukannya seperti yang awak sangkakan .

"saya tak boleh benci awak , saya sayangkan awak !"
tu yang awak hantar kan ?
saya tahu , sekarang awak dah mula fed up dengan perangai saya.
mungkin awak pun dah penat layan karenah budak ni .
bila saya baca msg tu , baru saya sedar yang awak memang dah bosan dengan perangai saya.
maafkan saya .

bila hati ni mula sedih , saya tahan airmata dari keluar .
saya taknak pergi sekolah dengan mata bengkak .
tapi .
maafkan saya . airmata ni terpaksa mengalir .

ternyata saya ni menyusahkan semua orang .
ternyata saya ni tak diperlukan oleh orang lain.
semua ni saya fikir bila semua dah mula bencikan saya .
you also the same .

do i disturb your life ?
kenapa semua dah mula bencikan saya ?
dah takde ke ruang untuk saya dalam hidup ni ?

awak semua tak faham apa yang saya rasa sekarang .
pergi sekolah dengan tangisan .
tengok kat langit. fikir ape semua ni ?
salah ke aku untuk berada kat dunia ?
atau aku memang tak berhak untuk bahagia ?

saya tahu saya dah banyak sakitkan hati orang .
saya tahu saya dah banyak menyusahkan orang.
sampaikan semua dah benci kat saya .

i might not be required kan ?
feel life began fled .
only burden the others .

can i crying ?
for a while or until the end ?
forever .

menunggu awak untuk fahami tangisan saya


                                                 


                                                                   lot of love F&F

When you start know about LOVE

okey .
saya nak berterus terang :)
saya jumpa awak dekat facebook .
awak rakan saya .
masa tu saya tengah online then awak hantar chat .
mungkin HAI ?

umm .
yes . i'm falling love with you at first time we chat .
tau tak perasaan saya masa tu ?
terlalu sukakn awak .

selalu fikirkan awak .
awak ajak couple ?
saya terima 18.12.2010 jam 4 a.m kan ?
later . kita couple  .
tapi awak tipu saya ?
malam tu awak ceritakan hal sebenar .
sakit sangat hati ni .
tapi msg last daripada awak
"saya mula sayangkan awak"
happy hati ni  .

kalau dulu saya tahu awak cuma mainmain .
saya takmungkin terima awak 
tapi awak bagitau saya , cinta tu mula hadir .
terlalu kuat sangat
thanks awak:)

LOVEYOU
                                   lots of love F&F

Its All About That Naughty Boy

apa saya tahu pasal awak ?

hurmm .
let me think first !

You ? Hafizil Faiz Bin Mokhtar
totally already 18 tahun ? betul ke salah ni ? +_+
and .
had be taken by someone .
who that lucky person ?
shhhh .
just back to our topic u all !

bila marah , i know awak tak boleh kawal diri :P
bila awak diam, saya tahu you angry with me kan ?

BUT
i know you always LOVE me
is that true ?

sorry kalau selalu sakitkan hati awak tuu .
i'm just a ordinary girls who falling love with you .
nak jadi penghuni hati awak .
selamanya :))

                                                                   lots of love F&F

Wanna Say I'm Love You More That Words Can Say

ILOVEYOU!!
that word i do with you .
that word which make my life in LOVE .
you make you always in my mind !

but you also make me :'(
why ?
can I ask you dear ?
is it LOVE ?
hurmm . maybe limm :))

remember !
I'm always with you .
will stay longer in your heart .
don't try to ask me for leave you
because ..
I CAN'T ! My heart with you .
I had locked in your heart !
how can I out from your heart dear ?

lebiulebiuandlebiu !
lebiu for u .
just for you sayang :)

                                 lot of love F&F~

Jika Kamu Mencintainya

    






 




Jika kamu mencintai kerana dia pandai,itu bukan cinta tetapi kagum
Jika kamu mencintai kerana dia cantik/hensem,itu bukan cinta tetapi nafsu
Jika kamu menyintai kerana takut dia sakit hati,itu bukan cinta tetapi kasihan
Jika kamu menyintai kerana dia baik,itu bukan cinta tetapi rasa terima kasih
tetapi jika menyintai tanpa kamu tahu apa sebab kamu menyintainya,itulah cinta yang sesungguhnya
~