Like This Blog

♥ Followers ♥

Semangat Hari Raya



formal kan tajuk faten ni .
HAHA . cehh . semangat berhari raya dikatakan :))
okey semua . tutup telinga kalau anda tidak suka lagu dalam blog ini !!!
bagi yang suka nanti rajin-rajin lah melawat ekk .
HUHU .

     

ohh ! terlalu awal ke nak letak lagu raya dalam blog ni ?
hmmm . kalau terlalu awal apa salahnya kan .

guys !!
jom citer pasal persiapan raya korang tahun ni :))

baju raya faten tahun ni yang special warna hijau cmpur putih .
baju ni special sebab dibeli di PEACE COLLECTION !!
dah lama dah nak baju dari butik tu .
Akhirnya tercapai jugak !
thanks to my brother * Mohd Faiz Bin Mohd Nasir
sebab dia dah sudi sponsor untuk beli baju ni .
YEAH ! YOU ARE GREAT BROTHER THAT I HAVE !



*fuhh . terlalu fanatik :))

baju kurung semuanya 5 pasang kot .
kalau tudung pulak .
hajat dihati nak pakai shawl tapi tak pandai . HEHEHE .

   

so. ambil keputusan nak pakai Tudung SYRIA jelahh .

    



kalau selipar pulak .
tak beli lagi .
hati tak berminat lahh dari segi kaki ni .
* raya nanti pakai kasut boot kan .



* mom !! don't want this BOOT !! HAHA

OKEY LAH . DA BNYAK CELOTEH DAH NI

babai :)

0 sukakan subjek ADDMATH: