Like This Blog

♥ Followers ♥

Lupakan Warisan :))

panic2!!
rasa panas
membara jerr bila ada sorg budak laki ni persoalkan pasal TARIAN & WARISAN !!
dia ingt dia tuh baik sgt kerr !
aku da kenal lah kau !
bukannya baik sgt !
perangai dah blacklist dah !


check it out yaa !!


SESI PERDEBATAN DENGAN _____ SEMALAM.
































LATER . faten pom REMOVE dia atas sebab KURANG AJAR :))
x abis dgn tu . dia ADD faten balik sematamata nak buktikan yang dia ni MENANG & faten KALAH .




SO . faten x app lah dia !
NICE kan !
wohooo !!

lain kali jgn nak pertikaikan sesuatu kalau tak tahu :))

babai :DD jgn lupa komen yerr

4 sukakan subjek ADDMATH:

ALEX_LEX !!! said...

haiya...mmglah zaman skrg dah maju,menari ntah apa2 makin2 lah nk tiru tarian org korea,pa2 jelah,xkah 2 mgmbil bdya barat....tarian warisan nie lah nk kita nk tunjk dgn ank cucu kita dan tarian warisan nie harus di teruskan tanpa di telan sejarah...sya sokong awk

2 bdak xde sklah...perosak bangsa sendri...

Faten said...

btul3 !!! hahhahaha . padan muka da remove !

nurani said...

ish dhsyt larr...
2 kwn fb kan..
tp lau bloggr lak cmne??
die xhnti2 kutuk sal org,tp xtau nak cermin dr..ckp ikut sdp mulut je..cmne la???

zyraluqesra said...

haaaa nak wat mcm ni lah.. akak dah wat tak jadi pon =(