Like This Blog

♥ Followers ♥

My Girlfriend Is a Gumiho

taramm !!
HAHA . apa yang faten merepek pun tak tau !

sambil tunggu waktu berbuka ni , terdetik hati nak tengok drama My Girlfriend Is a Gumiho ni .
hishh ! tak payah cakap lah best ke tak. Memang best gila !!
citer ni pasal seorang lelaki berjumpa dengan GUMIHO ( serigala enam ekor ). malas nak citer da ni !!
baca kat bawah jelah .


Cha Tae Woong meets a girl (Shin Min Ah) and falls in love with her. The girl is actually agumiho, a legendary fox with nine tails that eats the livers of humans. When he finds out that she is a gumiho, he ends up doing crazy things to prevent the girl from eating his liver. 


                                                             


My Girlfriend is a Gumiho Cast :
Character
Lee Seung Ki as Cha Tae Woong
* Shin Min Ah as Gumiho
* No Min Woo as Park Dong Joo
* Park Soo Jin as Eun Hye In
* Sung Dong Il as Ban Doo Hong
* Hyo Min as Ban Seon Nyun
* Byun Hee Bong as (Dae Woong's grandfather)
* Yoon Yoo Sun as Cha Min Sook (Dae Woong's aunt)



ouch ! menyentuh dikalbu bila tengok citer ni .
* emonyer :))


         




    


 
  


      






cantik kan tail gumiho ni . ngee :')

bila tengok cerita ni sorang-sorang pastu dengar lagu dia lagi .
menitis airmata ku ini .
dikau pulak bagaimana . HEHE .

okey lah .
babai ! mmuuahh !!

http://jeritanblog.blogspot.com/2010/12/floating-heart-di-blog-anda.html

Tutorial Bunga Api



Hallo !!
ngee :))
wah . gila lahh blog faten ni !
da macam buat blog terbuka pulak kan
HAHA .

okey . don waste our time !
nak buat tak firework cam dalam blog faten ni .
tak payah cakap banyak .
jom buat :))

FIRST STEP :


go to DESIGN >> PAGE ELEMENT>> HTML JAVASCRIPT

copy code bawah ni dan SAVE  ye :))

FIREWORK WARNA BIRU

<script type="text/javascript" src="https://sites.google.com/site/jeritanblog/javascript/a_blue.js"></script>

FIREWORK WARNA PINK 


<script type="text/javascript" src="https://sites.google.com/site/jeritanblog/javascript/a_pink.js"></script>
FIREWORK WARNA HIJAU\


<script type="text/javascript" src="https://sites.google.com/site/jeritanblog/javascript/a_green.js"></script>
done !!
sape - sape yang buat ini punya bunga api .
nanti komen tau .
mau lihat hasilnya !!

Off Telefon .

OFF telefon .
hmmm . okey ke tu ?
hari-hari pergi bazaar ramadhan .
entah ape yang dia beli pun faten tak tau .
entah berkenan kat makcik jual lauk ke atau berkenan kat girls lain .
geram teramat-amat tak terkata-kata .
*Mantap ayat !

ouch !
terfikirkan something .
HAHA .


tengok jelah kat bawah ni .
malas nak tulis-tulis ni .
copy & paste kan senang :))



     





     


Semangat Hari Raya



formal kan tajuk faten ni .
HAHA . cehh . semangat berhari raya dikatakan :))
okey semua . tutup telinga kalau anda tidak suka lagu dalam blog ini !!!
bagi yang suka nanti rajin-rajin lah melawat ekk .
HUHU .

     

ohh ! terlalu awal ke nak letak lagu raya dalam blog ni ?
hmmm . kalau terlalu awal apa salahnya kan .

guys !!
jom citer pasal persiapan raya korang tahun ni :))

baju raya faten tahun ni yang special warna hijau cmpur putih .
baju ni special sebab dibeli di PEACE COLLECTION !!
dah lama dah nak baju dari butik tu .
Akhirnya tercapai jugak !
thanks to my brother * Mohd Faiz Bin Mohd Nasir
sebab dia dah sudi sponsor untuk beli baju ni .
YEAH ! YOU ARE GREAT BROTHER THAT I HAVE !



*fuhh . terlalu fanatik :))

baju kurung semuanya 5 pasang kot .
kalau tudung pulak .
hajat dihati nak pakai shawl tapi tak pandai . HEHEHE .

   

so. ambil keputusan nak pakai Tudung SYRIA jelahh .

    



kalau selipar pulak .
tak beli lagi .
hati tak berminat lahh dari segi kaki ni .
* raya nanti pakai kasut boot kan .



* mom !! don't want this BOOT !! HAHA

OKEY LAH . DA BNYAK CELOTEH DAH NI

babai :)

Pantun Hari Raya



Masak udang gulai ketam ,
Pembasuh mulut kuih keria ,
Bunyi mercun berdetum detam ,
Riang gembira dihari raya .

Kad ucapan pengganti diri ,
Semooga berbahagia di Aidilfitri,
Kepulangan perantau dihari raya ,
Menyambut syawal bersama keluarga.

Menyeberang lautan melintas negeri,
Terbang jauh dari itali,
Datuk nenek muka berseri,
Anak cucu telah kembali.


Lupakan Warisan :))

panic2!!
rasa panas
membara jerr bila ada sorg budak laki ni persoalkan pasal TARIAN & WARISAN !!
dia ingt dia tuh baik sgt kerr !
aku da kenal lah kau !
bukannya baik sgt !
perangai dah blacklist dah !


check it out yaa !!


SESI PERDEBATAN DENGAN _____ SEMALAM.
































LATER . faten pom REMOVE dia atas sebab KURANG AJAR :))
x abis dgn tu . dia ADD faten balik sematamata nak buktikan yang dia ni MENANG & faten KALAH .




SO . faten x app lah dia !
NICE kan !
wohooo !!

lain kali jgn nak pertikaikan sesuatu kalau tak tahu :))

babai :DD jgn lupa komen yerr

Tenang Hati Setelah Sekian Lama

haaa. got fever now :((
entah knape aku dapat demam ni .
mybe pasal ____ atau faktor cuaca yang tidak menentu .
okey . just lupakan pasalni .

x pergi skulah arini . * kantoi !
gila betul lah !
makcik semut ni gatal masuk dalam telinga aku .
tgh syok tidur dan mimpikan ______!!
berdenyut sgt2 woo ..
then , aku bngun cepat2 cari family smbil nges .
GREAT !!

sampai sekarang sakit msih terasa :))
Cehh , cam ayat cinta pulak kan .
NEVERmind

terima kasih dah buat hati saya tenang :))

3 Girls In Tuition Class








:((((

dont want to say anymore .
biarkan dia dgn ape yang dia buat .

:'(

bai

:'(

nak tido nak tido nak tido .
xnak tido xnak tido xnak tido
* gilakott

nak :'( nak :'( nak :'(
sobs+sobs=))

nak bantal bucuk nak jugakkk !!
nak pelok  kemaskemas :((

* dun know what i thinking now .
just wanna to sleep .
wanna to cry !
almostly .
dun care about me =(
i will smile 4 you .
think about you
and willlove you

AISHITERU =)

goodbye DEAR .


Ramadhan

welcome Ramadhan !!
pejam celik-pejam celik dah sampai bulan puasa kan .
masa sekarang berlalu cepat .
makin lama makin cepat .
Hmmm :(

oke . abaikan yang kat atas tu .
jom baca kat bawah pulak

mengaku lah yang puasa ni memang best !
tambah2 lagi dengan suasana sekolah yang semestinya sunyi sepi .
* budakbudak semuanya lapar . pity of them , sbb tu lah senyap semacam jerr .

bg yang tak pernah ambik kisah pasal azan maghrib akan berubah menjadi penunggu setia .
ye la kan , nak berbuka dikatakan .
bagus3 ! penghijrahan yang murni .
cehhh . :DD

oke lah . tak larat nak tulis banyakbanyak .
lapar laa :((

nak tdo dulu .
bai :)