Like This Blog

♥ Followers ♥

Shame to u girls .

maaf untuk penggunaan AKU .

it almostly  to someone who is not have a SHAME .

actually ni pasal  someone yg aku kenal kat skulah .
aku punya someone ni mnyakitkan hati jerr .
nma jer PENGERUSI tp your behavior like CATDOG .

ouch !!
is that correct to mention you like this ?
whatever !!


firstly , aku nk ckp kat kau la .
kau ingt kau sorang ke ada banyak homework ?
abis kitorg ni dtg latihan x de keje lahh ?

ooo . jd kitorg yg letih dah layan perangai kau yg x sedar diri ni x skulah ?
kau ingt camtu .
aku tau lah kau tu form 6 tp agak2 lah nk mainkan org .
kau ingt kitorg ni budak so kau boleh buat ape yg kau suka ?

jujur .
aku ase kan, kau kena masuk KINDERGARTEN BALIK KOT ,
tiap kali ada latihan . kau mmg da ready dgn kau punya alasan kan .
ada assigment lahh . sakit perut la , demam lah .
kau xnk dtg pom . agak2 arr .
3 minggu dah kau x dtg latihan kan .

aku bukan ape . aku nk sedarkan kau ckit .
aku dgn kau kena buat part yg baling kompang tuh kan .
kau da x ingt erk .
xpe2 .
aku explain .
aku ng kau kena baling kompang dalam tarian masri tuh .
kau da ingt dah SYGG ?

goodgirls .
syggg kau .

kau tau kan kalau seorg x dtg xkan cukup nk wat latihan .
aku dtg tiap2 hari kau tau ?
tp kau x dtg  .
abis aku nk wat ape .
buat bodoh jer ker .

kalau kau tu ada masalah fizikal .
aku boleh pertimbangkan jugak .
tp kau, aku tgk ok jer .
x cacat pom.

dah2 lah main facebook girls .
kau x dtg tp kau sibuk ng 'ASSIGMENT' kau kan .

SHAME ok syg

0 sukakan subjek ADDMATH: