Like This Blog

♥ Followers ♥

Pertandingan Tarian




nak share ng korang gambar tarian :))

gambar si shafiq pulak jd pembuka tirai . its oke :) however , YOU ARE THE BEST !!

latihan sebelum berangkat ke venue pertandingan :))
nak tengok faten x .  ala yang kat depan sekali tuhh .
ehem! perasan giler
kaum adam yang mmg best :DD

hitam tema group nie :))

siamese form 2 . yang kat hujung tuh . haiqal @ jiwa sepi . photographer kitorg :)
thanks for the photoShoot !!

wonderful days :DD

kita makan dulu !! isi perut sebelum bertanding !


PK KO SMK DBW :))

cikgu yang handle club ney . thanks ma !!

phim pha chee & warikya . chaiyok !!

jiwa sepi & shafiq

kuat korang posing ! ish !

make-up dulu :))

ngeeee :)))











celebrate !!

thanks all ! you all are the best !
SRI WANGSA DANCE GROUP BOLEH !

siang dan malam kita berlatih . konflik dan perselisihan faham terjadi . macam-macam masalah kita hadapi . malah di hari pertandingan , hilang fail pendaftaran untuk masuk pertandingan pulak !!
masing-masing berusaha mencari .

guys ! kita kalah sebab x menepati syarat . kita menang kalau kita ikut syarat !
memanglah sukar kita untuk menerima kekalahan tu setelah berbulan-bulan kita berlatih dan kita kalah hanya disebabkan benda yang remeh .
namun , kita kalah dengan cara TERHORMAT .
bukan kerana tarian kita x best tp kita cuma tersingkir .

mungkin kita menangis disebabkan kalah ! tapi kita tak boleh putus asa ! kita kena berjuang !
kita akan hadapi ape saja bersama-sama . xkan pernah kita selfish !
kita ibarat siblings .
" KITA LAKUKAN SAMA-SAMA"
THANKS SRI WANGSA DANCE GROUP :)))

1 sukakan subjek ADDMATH:

Ku Azhar said...

hehehe kalau ku yg menari..alahai pecah la lantai :D