Like This Blog

♥ Followers ♥

just a simple advice

If would like to advise people. advise yourself first

pegang ayat tu oke .
actually entry ni baru terfikir jer .
lepas baca  satu laman website ni .


ermm . whats your opinion about this girl ?
she nice or vice versa ?

yeah . she rights sometime with her post and opinion .
BUT . sometimes she is  contemptible right ?

http://www.loveydoveydoo.com/2011/04/carutan-untuk-minah-bertudung-urban.html

i think this post made me angry now .
perkataan tu sy rasa sangat memalukan untuk awk masukkan dlm entry .
shame of you girls .

this entry faten copy dr website dia

Aku tau la korang nak menyegak walaupun bertudung. Tu aku tak heran la. Tapi serius aku MENYAMPAH gile tengok korang pakai tudung yang pendek gile...nampak tetek 2 ketul... Pejadahnye ni? Bukan ke kena pakai tudung tutup dada? Ke buah dada tu tak termasuk dalam zone dada? Ko pikir ko sorang je ke ada tetek nak tayang dekat orang? Aku pun ada la! Untuk bagi visual lebih real, aku xpakai tudung pastu pakai low cut neck punya baju. Ok tak? So apakah motif korang pakai tudung tunjuk tetek ni? Apakah ilusi yang korang cuba tampilkan?

 Ok le tew...ko pakai tudung pun bukan tutup aurat, tapi tutup rambut. Welcome to the club...ko pakai pun kena laknat...sama jewwww...see you in hell.. yeah... <--oh aku ckp camni sebab aku tau dah mesti ada yg nak ckp aku penghuni neraka nye...so aku ckp siap2 la kita jmpe di sana okek..
 x salah nak nasihatkan org . tp berpada2 lahh

pasal neraka tuh . faten fikir u should repent .
kita masih ada masa untuk bertaubat .
don't destroy yourself sis .


post this girl pun ada pasal virgin .
actually this entry should not to be post .
this is a  personal matter .

as a girl . u should know that dear .
think before you do something .
jangan nak influence org lain .
PLEASE .

love yourself 
bai :)

0 sukakan subjek ADDMATH: