Like This Blog

♥ Followers ♥

ICT sangadsangad memeningkan saya :((

PMR excellent result .
aku aliran science dan ambk ICT ( INFORMATION COMMUNICATION TECHNOLOGY)
pasal asalusul computer ni .

jujur , aku rasa menyesal sangad ambik ICT ni .
bagi aku subjek ni susah lahh .
kadangkadang aku rasa nak menangis jerr .
rasa menyesal sebab aku pilih subjek ni .

aku ingtkan ICT ni wajib orang yang dapat 8A ambik.
tp sunat jerr .
rasa jelous sangad bila ada kawan aku yang dapat 8A , ambik RC (REKACIPTA)
bg aku RC tuh SENANG  macam kemahiran hidup jerr .
x lah susah macam ICT ni .

tapi nak buad camne , langkah x boleh diundurkan lagi :))
yang penting aku kena belajar sungguhsungguh kan .

bai =)

4 sukakan subjek ADDMATH:

Cahaya Hidupku said...

yat dlu pun igt nak amik ICT, sbb rsa mcm ICT tu cam sng je ,tp ble jumpe kaunselor ,kaunselor ckp klau yat ni amik ICT mcm nak cantekkan result je .huhu .terus x jadi .btw, faten amik bp subjek ek ?

shayunk said...

10 subjek .

Cahaya Hidupku said...

maximum tu .huhu .yat pun amik 9 je ..

shayunk said...

bisa sangat lah tuh ambik 10 . hehehheh