Like This Blog

♥ Followers ♥

Contest Gambar Berstory

hai :))

teringin nak join contest ni .
bukan nak tapi dah join !! *wink3
ngee :))

contestnye




ni lah contestnyerr!! nak join click http://d-luvers.blogspot.com/

syarat untuk menyertai 
1. WAJIB follow blog yana
2. WAJIB LIKE page yana
3. Buat satu  entry & gam link entry korang dikomen dibawah
4. buat entry sal contest ni dan letak banner .

FATEN PILIH GAMBAR KAT BAWAH NI :))))



GAMBAR ni gambar masa latihan tarian sekolah faten .
kitorang berlatih siang dan malam untuk masuk pertandingan tarian peringkat negeri :))
kadang-kadang setiap malam pun ada latihan .
lepas balik skulah sambung terus .
club ni ada 2 bangsa , SIAM & MELAYU .
kitorg sehati untuk mendapat johan dalam pertandingan  walaupun berlainan agama.
memang ada timbul perselisihan faham antara kitorg .
tapi kami cuba ketepikan demi nama club ni dan jugak cikgu yang handle club ni .
kitorg jugak selalu kena perli ng rakan-rakan , cikgu disebabkan tarian .
faten dan kawan faten pernah nangis sebab tak tahan dgn semua ni .
namun , demi cikgu yang telah bersusah payah .
kitorg kuatkan semangat !!
kalau ikutkan hati kitorg , kitorg nak out dari club ni tapi kitorg terpaksa mengalah sebab tak nak cikgu kecil hati dan sebab kitorg sygkankan cikgu !!
malah , sebenarnya faten memang x boley masuk untuk pergi pertandingan sebab ada masalah kesihatan tp oleh sebab minat faten yang kuat . faten tetap berkeras jalani latihan walaupun dah ketinggalan .
bila tiba hari pertandingan ., kami dah lakukan sebaik mungkin .
namun , disebabkan hal remeh iaitu tidakmengikuti syarat . peluang kami untuk mendapat naib johan terpaksa dilupakn .
memang x dinafikan . kitorg nangis bila tgk cikgu menangis jugak .
betapa hancurnya hati cikgu kalah disebabkan hal remeh .
TAPI KAMI DAH LAKUKAN YANG TERBAIK MALAH MENJADI SEBUTAN ORANG RAMAI.
* akan menjadi kenangan hidup faten untuk selamanya :))

p/s >> just one wonderful moment for me . sokay lau x menang . i'm just wanna share & remember this moment :))

2 sukakan subjek ADDMATH:

Yana Dluvers said...

checked :)


*thnx join , good luck !
anyway , cite menarik :)

nurani said...

gud luck dear..:)
bes lar dpt bljr menari kan...:)