Like This Blog

♥ Followers ♥

Terlalu Ego ?


Tepat jam 11.oo pg .


Aku dikejutkan dr tidur oleh manusia yg aku gelar kakak
Geram tu jgn ckplah sbb aku mmg geram sgt ng diorang
Jelous ar tu aku still kat atas katil .
Tgh mimpi indah . :P

Aku bngun tp x mandi terus .
Mybe still feel sleppy lohh !!
Huhuhu
Diorang ajak aku makan tp aku buat mcm org bodoh je
Aku jalan terus mcm xde traffic light
Menuju ke depan pintu rumah .
Berharap aku boley tidur balik .

Mgkin sbb trlalu mngantuk,
Aku trtidur di dpn ruang rumah .
Tp separuh tidur je

Kakak aku masih brkata2 mngajak makan
Makin dia ajak , makin aku buat x tau
Ini lah ego..
Tiba2 aku trase lapar
Dalam dua aku nk mkn ke x
Ego aku smakin menurun..
Low down !
Kesimpulannya..
Aku tetapkan meja makan sbgi destinasi aku
Smpi je kat sana ..
Hatiku hancur bile tgk nasi tnggal sikit je !

Geram btol !
Npe la diorg x simpan kat aku !
rasa nk bom je umah aku ni 
Mnyesal aku !
Lain kali jgn jd seorang yg ego yerr ..
Merana diri tau !
Hahhah J                            

0 sukakan subjek ADDMATH: