Like This Blog

♥ Followers ♥

seram .

Toink . toink . toink
What is that ?
Hohoho .

Its me lah !
Hey guys !
Urmmm..
X tau nk buat ape .
faten g jln2 td kat blogger , then bc 1 kisah tntang HANTU ni .
Tibe2 plak faten nk storykan kisah ni untuk korang .
Tp ni kisah faten ng DIA ~

Last year ..
Ehh . bukan last year tp mse faten still a little girl yg comey and cute ~
Cehhh … *prasan btul , padahal budak yg comot .
Okey .
Lupakn pasal face faten ni .

Citer ni seingat faten mlm raya kot .
Yerr . faten mse tu hepy gilerr main mercun .
Lg2 mercun yg harga 20 sen tuh .
Ye la kan .
Kalau main mercun tuh msti yg pgang mercun tu nyanyi cmni
“selamat hari raya , hari untuk kita brsuka ria .”
Sme lah ng faten pun .
Nyanyi jugak lah kan *cover malu .
Lpas mercun tuh suda hbis faten main .
faten  naik lah atas rumah .
Duduk skjap je ,faten DEMAM ?
Aikk ..
Plik jugak kan .
Ape lg .
faten g ambk slimut and then tidur laaa..
Tp faten rasa something x kena arr ng DEMAM faten ni .
faten ckp lah kat nenek faten yg baik ni .
“grandma . I think something wrong la “
Hahahha . tipu la wei .
faten bukan speaking .
 Lpas tuh , nenek faten ni bwak lah faten yg prasan speaking
 ni g rumah seseorng 
faten pun x tau org tu ng faten sbgi pksdara ke , ape ke .
X kesah arr .
Dia ni pndai la bab bomoh ni .
Dia lakukan ape yg dia prlu lakukan kat faten ni .
Siapp jerr .
Dia ckp td ada SOMETHING mnumpang kat faten pnya tubuh ni .
Mgkin bnda ni TERKEJUT DGN BUNYI MERCUN YG KUAT.
Bunyi kebaaabboooooommmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!
Isshhh !!
Seram btul faten dgr .
Lpas faten ok .  kitorg balik lah .
Budak2 lain still main mercun lg kat umah faten tuh tp faten…..
JGN KAU HARAP faten NK MAIN LG !!!!!!!!!!!!
*dulu jer  . hehehhe

Tur jer citer faten untuk post ni .
Kalau ada citer sal hantu ni , 6ti faten buat entry lg ok .
p/s: jgn trlalu GEDIX mlm2 yer.


0 sukakan subjek ADDMATH: