Like This Blog

♥ Followers ♥

HER name AINIEY



Entry aku yg ni pasal sorang bestiees aku ni .
Nk tau nama??
Okey . aku bgtau .
Nama dia NOR AINI BT HASSAN .
Tp yg glamour skali ng tulisan AINIEY .
Dia ni kwn aku kat skulah skang .
X la rapat sgt tp skang ase cam beshfriend plak .

Aku x nafikan brkwn ng dia mmg buat aku x kering gusi.
Dalam klas aku duduk dekat ng her sit
Time ckgu x masuk
Trus aku ambk krusi kat back and letak kat meja dia
Dgn terusnya mulut aku ni membebel x pasal2
Citer pasal FB , KPOP

Ouch !
Dia ni peminat TEGAR KPOP tau !
Aku ng dia dah BUILDING CASTLE IN THE AIR
Untuk g kat KOREA ,
Cehhh
Stop dreaming la korang oo .
SYG KAMOO :)
                                   Jshayunkdance

0 sukakan subjek ADDMATH: