Like This Blog

♥ Followers ♥

cik lipas faten

Assalamualaikum cik lipas
Hahhaha .
Sape erk lipas kat sini ??
Crazy ke ape faten ni .

Untuk entry kali ni faten nk critakan pasal CIK LIPAS kita yg popular ni .
Wah3!
Cik lipas jgn besarkan lubang hidung cik lipas tu erk ?
Perasan btol la cik lipas kte ni .
Mentang2 lah nk criter sal dia , faten tgk lubang hidung dia lain mcm je .
Besar macam gua kat Sarawak nuh !

Alkisahnya .
Cik lipas kte ni mmg famouslah kat  umah faten ni .
Lg2 kat dapur nuh .
Korang nk tau ?
Cik lipas tuh suka g salon , g shopping kat tesco tau .
Amboi cik lipas gaya sakan jew ni
 nk mnggoda abg lipas ke ?
Cik lipas ni kan suka mngganggu faten kan cik lipas ?
Faten x rampas pom abg cik lipas tuh !
Npe gnggu faten ?
p/s: wah2! Cam drama plak .

cik lipas oo ..
dah2 lah gnggu faten ni .
kang faten beri cik lipas racun baru nk brtaubat .
lau kak lipas da kna racun .
spe nk tackle abg lipas tuh.
Kan duda plak abg lipas.
Nangis brlagu AISHITERU lah abg lipas tu ooo
Sumbang nanti kalau dia nyanyi !

Cik lipas . kte kan dah lama hidup berjiran ni .
Cik lipas x trase nk move ke KL ke ?
X bosan ke stay kat klantan ni .

By the way .
Cik lipas x g tgk AF9 ke ari ahad ni  ?
Best ooo …

Cik lipas ,
Kalau cik lipas nk move .
Faten boley tlg angkatkan brg cik lipas .
Kalau cik lipas xde kat umah faten ni .
Boley la faten rajin2 ckit tlg masak kat dapur kan  ?
Aman dunia .. fuhhh .

K lah cik lipas .
Kang dtg serang faten kan mlm ni .
Syygggggggggggg cik lipas .

AFUNDI CIK LIPAS KE 32999 !!!!!!!!!!!!!!!
TAGLINE : CIKLIPASKERTU


0 sukakan subjek ADDMATH: