Like This Blog

♥ Followers ♥

关于我们

Sy rindukan awak ..
X sbar nk msg ng awak .
Awak..
Awk ingt sy x ?
Da lupakan sy ke ?
Ermm.. hrp2 x .
Sy kat sini rindukan awak ..
Sy nk brterus terang..
Awak..
Awk trlalu rmai kwn prempuan ..
Mgkin skang x kan ??
Maaf lah .
Smlm sy tgk fb n**** n******
Tbe2 rasa cmburu plak ble tgk post awak .
Kata2 awak kdg2 buat sy nangis tp sy x kisah.
Mmg kdg2 awk suka buat sy nangis tp sy x mrhkan awak..
Mmg kdg2 awak slalu tuduh sy yg bukan2  tp sy x ambik hati .
Awk tau knape ?
Ye. Sbb sy sygkan awk .

Tiap kali kita gaduh awk msti nk clash dgn sy .
Percaya lah . sy x pernah nk clash dgn awk .

Awk..
Mgkin dulu mcm2 awk buat kat sy .
Awk hancurkan prasaan sy mse sy budak bodoh dulu..
X tau ape2 pasal CINTA .
Awk ramai kwn prempuan dan tu buat sy jelous sgt.

Awk x pernah nk prcaya ape yg sy ckp ..
sy x prnah nk tipu awk .

Awk ..
Mgkin skarang sy bnyk buat hal .
Maafkan sy .
Sy akan ubah prangai sy .
JANJI !!

Awk..
Sy x pernah jumpa awk ..
Dan sy x berani nk jumpa awak.
Sy bukan mcm prempuan lain .
Bukan mcm ex awk yg dulu2 .
Maafkan sy .

Awk..
Ingt x ble awk send msg ckp awk dah ada na***ra ?
Awk tau x ape prasaan sy mse tu ??
Hati sy hancur ble tgk msg awk .
Byangkan org yg sy syg dah tnggalkan sy dan bgitu cpat mncari pngganti ..
Mse tu sy fikir yg na***ra dah rampas awk dr sy ..
Mse tu Sy bncikan awk dan dia .
Mse tu jugak sy nangis ..
Mula2 sy ingt nk tahan dan cuba kawal emosi sy..
Tp x boleh ,sy x boley trima semua tu ..
Sy nangis smpikan bngkak mata ni ..
Smpikan sy x larat nk nges lg .
Sy cuba tny pnjelasan awk .

Rupa2 nya tu semua x betul .
Awk Cuma nk sy sedar tentang hubungan ni .
Hati syg berbunga balik dan trus mencari sehelai tisu mngesat airmata kegembiraan ni .
Btapa gmbiranya sy .
Awk ckp yg itu semua hanya tipu.
Tu baru tipu, kalau betul ?
Itu yg awk ckp kan ?

Sy bahagia mngenali awk .
Thanks awk .
 x sangka budak yg x comel dan bodoh ni awk trima balik ..

heyy awak ..
sy trbaca satu komen kat wall awk ..
tp ada yg awk pdm kan ?
motif ?
ada ke ape2 yg sy perlu tau ?

heyy budak !
kdg2 komen awk dgn DIA buat sy mkn hati ..
mujur sy tau kan ??
kalau sy x tau, awk xkan bgtau kan ??

awk..
sy nk awk tau .
symbol LOVE tu buat sy skit hati.
Awk berikan pd mna2 prempuan .
Sy hrap awk fhm k .

Awk.. kalau awk bc post ni .
Sy nk tny awk sesuatu.

AWAK MASIH SYGKAN DIA ?
AWAK MASIH CINTAKAN DIA ?
AWAK MASIH RINDUKAN DIA ?
ANTARA SY DGN DIA , AWK  LBIH SYGKAN SAPE ?
>>maaf sbb soalan ni yg ada dlm hati sy skrang<<

我爱你

0 sukakan subjek ADDMATH: