Like This Blog

♥ Followers ♥

Salah ke Aku ?

bukak acc fb dia .
tgk ada msg .
dia masih berhubung lagi .

fikir kenapa dia tipu aku .
sdgkan aku setia kat dia .
x cukup sempurna ke aku ni ?

cuba untuk dapatkan penjelasan .
dia telefon aku .
aku ckp lahh kat dia sal msg tuh .
dia buat2 x ingt pulak .
tny nma prempuan tuh .
tp aku x nk bgtau .
sekadar ingin mndapatkkan penjelasan .

lpas aku explain .
dia ckp aku nk cari gaduh .
salah ke aku nk tny hal tu ?

dia trus letak telefon selepas ckp yg dia xnk telefon aku lg .
btul ke dia da xnk telefon aku lg ?
dia mmg selalu cmtu .
terlalu ego .

mood : x tau lahh .

Best Tak Lagu Ni ?

ROMANCE __ KU INGIN KAMU

best x lagu ni ?
hurmm..
best kan ?
HAHA . msty lahh best .
lau x , faten x lah letak lam blog ni .
HOHOHO .

time dah MIDNIGHT.
sleepy lohh .
tp xnk tdow lg .
BERBLOGGING dulu .
follow blog ni yer .
syggg korang .
muaahhhaaha

Tak Pernah Fikirkan Saya :(

awkk ..
sy tau sy x secantik perempuan lain .
saya tau saya x sebaik perempuan lain .
saya tak semanis perempuan lain .

tapi susah ke awak nak faham saya ?
saya faham awak tapi awak x pernah faham saya & xnk faham .
npew ?

saya sentiasa sabar dgn awk .
sabar dgn perangai awak .
x pernah nak berdendam dgn awk tau .

bila saya tny awk .
awk cakap cmtu .
bila sy tgk facebook awk .
cmni pulak .
tu baru kat inbox .
bukan kat chat lagi .

awk nk explain ape2 x ?
saya tau awak bosan dgn sy .

awk ..
sy nak mintak sesuatu .
kalau awak dah bosan dng saya .
please ! cakaplah kat sy ng jujur .
x perlu nak siksa saya dan x perlu awak nak tipu diri awk sendiri .

awak takut saya x boleh terima kenyataan ?
YE . memang dulu saya x boleh terima knyataan .
tapi sekarang sy akan cuba terima semua tu .
sy akan sedarkan diri saya yang awak da tak sayangkan saya lagi .

awkk .
sy x pernah nk marah awk .
xpernah nak maki awak .
saya jaga perasaan awak .
tapi awk jaga tak perasaan saya ?
saya bukan nak awak ambil berat pasal sy  .
cuma nakkan awk faham isi hati saya .

saya percaya kat awak .
bila awak cakap cmtu.
sy percayakan awak sepenuh hati saya
tp bila saya tau cmni .
awk tau x ?
percaya saya dah hilang .
syg sy dah berkurang .

saya nak tny awak .
boleh ke awk kmbalikan kepercayaan sy?
boleh x awk ?

PUASA __ ^_*

heyy guys . puasa sunat lohh arini .
lapar da ni . ummm


..
ok2 . TAHAN ok .
masih tinggal 4 jam je lg . -_-

pergi skulah arini, pastuh tgk KEROPOK LEKOR .
wahhh . best giler kalau boley mkn .
YUMMY !!

puasa2 pun cakap sal makanan .
ish2 . HAHA .

SELAMAT BERPUASA BAGI YG BERPUASA EK

Penat Lohh . HAHA .

kaki saya dah trasa nak tercabut !!

EH . kejap2 . belum tercabut lagi tp mungkin dalam proses kot . HAHA .
boleh dah slow2 booking kaki palsu kan ?
yess !!

penat lohh hari ni .
baru balik skulah tau3 !
actually balik pukul 2.05 tp faten x balik sebab ada kelas tarian .

YE la kan . daripada duduk termenung tengok orang lalu lalang ni
faten yg KAKI JALAN-JALAN ni trus lah g round 1 skulah .
best tp penat . HAHA .

pastuh rasa lapar & trus g kantin  untuk mengisi perut faten yg dah berbunyi lagu AISHITERU ni .

air milo je beli . nk beli makanan pom , ermmm
mgkin kantin skulah faten ni MISKIN kot . HAHA .
sdapnya mngata . ^_*

pukul 4 faten truskan ng latihan tarian .
tp trpaksa berhadapan dengan MAKHLUK-MAKHLUK yg faten ase dah benci sgt2!!

yg sorang tuh x dtg latihan seminggu.
alasan ?
busy ckit . kna wak assignment .
HAMPEH . ingt dia kat U ke ?
kau on9 FACEBOOK x bz ke ?
ohh . kau wak assigment guna facebook kew ?
aku x tau lah pulak .
pastuh kutuk2 org ckp x kena tu la , x kena ni la .
dia ingat dia tuh PERFECT sgt ?
WELK . ase nk trmuntah jew !
ok2 . TAHAN .

yg sorg tuh plak PEKAK DAN BUTA .
tny nape x dtg , dia buat bodoh jew .
ala tuan2 dan puan2 .
OKU kan , nk wk cmne .
pitykat dia kan ?

faten da muak nk cakap elok2 ng MAKHLUK SEMAKHLUK ni .
kita buat baik dia pijak atas kepala plak .
mgkin faten kna jd JAHAT ?
ohh . dalam proses .
i'm so sorry kalau korang akan nmpk aku jahat .
aku nk jd jahat ni sbb korang .
korang ingt kitorg ni ape?
aku dah lah dtg ng BASIKAL .
korang ng motor .
XLEH DATANG KE SYGG ?
ohh .
aku tau .
moto korang tuh trcabut gear ek ?
ok2 . aku faham .
ksian kat korang kan ?

MOOD : gila . HAHA .

awak masih tak berubah .

YE. awk msih x brubah .

masih nk skitkan hati sy .
masih nk tipu sy .

awk ingt sy xkan bkak acc fb awk ?

ble sy kat skulah.
abis kan awk anta msg kat prempuan lain .
knape ?
dah rasa nk curang ke ?
da rasa bosan jd seorg yg setia ?

awk nk sgt ke kat dia ?
truskan .
sy x pksa awk untuk kekal ng sy .

lepaskan sy kalau awk da xnk setia lg .
sy x marahkan awk .
sy xkan brdendam dgn awk .

sbb sy trlalu sygkan awk .
tolong jujur dgn sy .
jgn buat sy cam orang bodoh .
yg x tau ape2 .
yg trlalu prcayakan awk .

sy cuma nk tau . awk dah bosan ng sy ?
awk suka kat dia ?

sy akan lpaskan awk kalau awk dah bosan .
itu jer .

THANKS .

Misteri KARAK

KARAK ___ =)

sedang mkn dan tiba2 tringat pasal citer KARAK ni .
tbe2 je faten nk google search MISTERI KARAK ni .

hasil google , jumpa lah sinopsis karak ni .
faten bc dia pnyer story dgn background yg mnakutkan .
fuhhh . tutup lah weii .
seram sejuk .

kalau korang nk tgk blog pasal KARAK ni .
faten dgn baik hati bg link ni __ MISTERI KARAK

jom . jenguk2 ckit .

SHAYUNK DEMAM !! ^_*

DEMAM itu ialah perkara yg saya tidak suka sama sekali !!

ok . cukup . dah pokpek2 ni .
 hey guys !
faten DEMAM .-_-

trkejut ke ?
LAA . nape trkejut ??
macam la korang x pernah demam kan .
HAHA . kalau stakat demam sj tu xpelah .
ni siap dgn selsema dan batuk org kaya ni .
ohhhh . SAYA TAU SUKA SAMA SEKALI ! ___

Dah  la ada pertandingan TARIAN lg .
cukup BUSY mnggu ni .
nk hupdate blog pun skarang jarang2 .
cehhh . mcm PM plak . HAHA .
skali skala berangan untuk MENCERIAKAN DIRI SENDIRI .

btul kan ??
BETUL TAK ?

___ SEKARANG . MULAKAN BERANGAN OKEY ? ___

♥ Saya Sayangkan Awak . ♥

saya trlalu sygkan awk .
sygkan awk sgt2 .

trima kasih sbb sudi jd teman hidup sy 7 bulan lbih .
tu da buat sy lbih matang .

blog ni dah "xde" sbb awk dah "hilang"

papai .

♥ Story Morry About DANISH ♥

ok guys .
faten nk story morrykan si DANISH ni .

nk tau sape DANISH ?
ok .

  danish ni ank sdara FATEN la. 
hhaha .not my BUCUK ok  

OK2 . faten tau korang nk tgk gmbar DANISH ni kan ?
cehh . prasan plak   




♥ SIcomot 
 
 ♥ramai yg x trust ble faten ckp ni DANISH .

 ♥

 shopping


ok . cukup. ENOUGH . tata

Wanna TO be Your BESTFRIENDS

wanna to be your bestfriend when you sad & happy .
don't want you feel you have lost YOUR BESTFRIENDS .

sy nk jd kwn baik awk .
nk jdkan
 kegembiraan sy adalah kgembiraan awk dan kesedihan awak adalah kesedihan sy .

lpas kte same2 jadi KAWAN .
sy SELESA dgn awk .
dan mngharapkan awk akn jd KAWAN sy selamanya .

THANKS FOR BEING MY FRIENDS AINI 

 CLICK SINI UNTUK MENGENALI SI DIA .

rindu korang !!

halo ? halo ?
halo2 ?

HAHA . dah sah crazy ann ??

ummshhh ...
da lama x hupdate blog ney .
sedikit BUSY dan KEPUASAN .
HOHOHO .

biase la . lme2 main blogger ni ase boring plak kan ?

korang pom cmtu ??
kew faten sorang jew ?
LANTAK arh .

x tau nk wat entry ape ney .
so .
kita POKPEK-POKPEK secara tidak formal  jelah . ^_*

blog ni dalam KERJA PENGUBAHSUAIAN .
kalau korang lawat blog aku ni and then tiba2 brubah jd lain .
korang jgn lahh SHOCKED semacam pulak . HAHA .
KEEPWATCHINGTHISBLOG

header faten yg simple .

korang tgk x header faten yg baru tuh ?? \baru je wat td tau3 !!
header faten ni x lah secantik korang .

sorry yer .

faten cuma guna photoscape jew.
korang msti guna photoshop kan ??
korang mmg ar terer bab2 header ni .
                       
GIVE UP ok ?
hahha .

k lah . papai

Kenapa buat sy cmni ?

awk ..
npe awk diam je .
sy send msg awk x bls .
knape awk ?

awk da xnk sy lg ke ?
awk ckp lah kat sy .
jgn la diam cmni .
awk x ksiankan sy ke ?
sy da penat mngis krana awk .

awk da ada org lain ke ?
sbb ni ke awk mndiamkan diri awk ?
awk mmg nk lpaskan sy ke ?
knape awk buat sy cmni .

mana syg awk kat sy ?
mana cinta awk kat sy ?
janji awk awk da lupa ?

smpi hati awk buat sy cmni .

tlg lah bls msg sy .
SY TUNGGU UNTUK AWK ~

Maafkan Saya :(

awak tau x sy sygkan awak ?
sy x pernah nk bncikan awk .
x prnah sdikit pom .

maafkan sy sbb buat hati awk trluka .
maafkan prangai sy yg BODOH ni .

sy prlukan awak .
cuma awak .

knape awk plih clash ?

sy xnk clash ng awak sbb sy da janji kan !
tp ..
awk nk clash ng sy .
awk da x tahan dgn prangai sy ke ?

sy trlalu sygkan awk .
sy masih tnggu awk .
tnggu msg awk .








LOVE U ^^

can you sacrifice for me ?

boley x awk brkorban untuk sy ?
YE . berkorban .

sy x mintak ape2 .
just ..

luangkan masa untuk dgn sy .

tu jer .
x mintak lbih pom .

debaran dah berakhir .

yes !!
akhirnya debaran faten dah berakhir .
happy now !!

xde lg SI ADDMATH ni .
da trima result tp nk tau ke faten dapat bpe ?

xpyh lah erk .
tkot korang trpegun jew .
hahahaha ..
nanti pengsan plak .
siannn kat korang tau2 .

~love u~

Disgusted .

nk tny korang la .
korang suka ke budak prempuan yg GEDIX ?
P/s: maaf kalau bahasa tu kasar .

kalau faten , sedikit ketidaksukaan ,.
pernah lah jumpa kat skulah .
gedik semacam jer .

diorg ckp pom guna bahasa kasar .
time ckp guna volume tinggi smpikan budak laki tercengang jew dgr dia pokpek .

ada la satu event tuh kan .
mse faten dgr motivasi kat skulah.
dgr punya fokus lahh ..
P/s: cehhh . yeke fokus ?

tbe2 bunyi lah suara x sedap didgr .
faten ingt mula2 biar lah dulu ..
tp diorg buat bodoh jew !
sraightly lah faten tgk ng tajam kat budak girls tuh .


diorg ni xde prasaan malu kew ?
nk ambk popularity cmtuh make me DISGUSTED okey ?

faten bukan nk jd budak blogger yg  perasan tp cuma nk ingtkan adab kte sebagai girls ni .

pepom . think before you do the bad things

Welcome back !!

heyy budak !
welcome back from PLKN yaa...
P/s : kna g lg kan ?

anyway .
cmne ?
ok kat sana ?
best ?
ramai x prempuan chumel2 ??
msti ramai kan ??

whatever .
hhohoho

don't forget me tau 2 !!

addmath ?

seperti biase lah yg korang tau .
faten ni benci sgt ng si ADDMATH ni .
tp nk wat cmne .
trpkse blajar lahh ..

ckgu HAMID da mngamuk dah !
ye la . markah kitorg ni BERAT2 !!
cam x pernah blajar je  .
huhuhu .

nk adakan klas tmbahan pulak tuh .
ess !!
msti balik lewat ni .
xpe2 .
drpada main blog dan facebook ni .
lbih baik kte study untuk masa depan kan ??

wahhh ..
skema plak faten ni kan ??
hahhaah ..

anyway .
 "WELCOME ADDMATH TO MY LIFE "

impian tercapai !!

yeay !! akhirnya blog faten ni da jadi cuties ckit ,
cehh ,prasan plak .

td bnyk tgk tutorial .
pening giler tp brbaloi tau3 !
hohoho

bg yg nk blog mcm faten ni . boley tny okeh ?
SAYA SEDIA MEMBANTU .
  BERKHIDMAT UNTUK NEGARA .
hahahhaa !
nonsense to la kan .
biasa la , org happy ...
dia akan jd ^%$%^$#^% ckit .
shorry

trust me .

Your are welcome .
Baru nk prcya kan yg sy ni setia ?
For your information

我是一个忠实的女人 J
我只是想你 .
我爱你

Cehh .. brbahasa cina plak .
Sj jew nk blajar ckit2 ni .
Lau yg x fhm tuh guna lah kbaikan internet ye !
YE. Guna lah GOOGLE TRANSLATOR .
sbb aku pom sme . huuhuu

Opss ! maaf sbb mnyusahkan u alls !!



tok tok . 1 msg diterima

Lalallalalalla
Akhirnya msg dia diterima .
Hahhahaha ( ketawa jahat )

Penantian dr pagi  dah berakhir .
Huhuhu .
Esok dia balik !!
Yey !!!
Jom mkn aiskrim !!!
Hohohoho .

>> 坏小子又回来了

dia segalanya

Seorang abg yg kuat semangat .
Itu yg aku sematkan dalam hati kecil aku ni .

Diusia muda dia telah berjuang antara hidup dan mati.
Tidak seperti remaja yg asyik dan leka dgn keseronokkan dunia .
Dia hanya mampu trsenyum melihat keindahan dunia .

Dia seorg yg tidak mudah patah semangat .
Mngharapkan keajaiban .

Sesungguhnya dia adalah abang ku .
Dan aku adalah seorg adik yg brtuah mmpunyai nya .

Walaupun tidak smpat brkongsi kgembiraan .
Ia tidak mmbuta kan mata aku untuk trus mngingatinya .

Mnyesal tiada guna bila kami brgaduh tatkala merebut MILO .
X ku sangka itu adalah prgaduhan terakhir dgnnya .

Sebagai seorg abg , dia mngalah demi adiknya yg trlalu BODOH .

X ku sangka dia tidak akan mmbuka matanya lg .
Cuma dapat mngeluarkan kata2
  “abah x sygkan owg dah”
Kata2 terakhir darinya tatkala terbaring dalam ambulans .
X sempat aku mmbalas kata2 nya .

Adakah dia tenang di sana ?
Dan adakah dia masih memikirkan kata2 itu ?

Dia adalah abg yg sebaik yg aku trima .
Xkan pernah aku prtikaikan kewujudannya .
Sesungguhnya dia adalah seorg yg kuat mnempuh ujian .

Hati ini Cuma mngingatinya >>>

huh !!

Okey !
Dia x kan anta msg lg arini

Dr pg tnggu smpi lah mlm .
Xde ok ??

Fullstop !

picnic time !!!

Picnic time !!
Sonok picnic ng kluarga yg besar ni !
At least boley sama2 mnikmati BBQ ni .










Dr ptg smpi lah mlm ..
Yg pling lucunya .
Time mlm tuh , org2 tua semua da balik .
Tnggal satu kumpulan sepupu je kat sana .
Ye la kan .
Kna kemas2 dulu .

Tgh kemas2 tuh ,
Ada la sorg sepupu faten ni nmpk 1 bnda kat dalam air .
Kitorg yg jantung cam nk trcabut ni cpat2 bc surah QURAN …
Ye la . tkot sgt ni ..

Yg sepupu laki control macho je sbb diorg tau tu manusia lahh ..
Aduhhh ..
Malu btol .
Hahhaa







That’s all . papai guys




emo nyerr




Heyy .
Entah knape ase nk nangis plak .
Adoii …

Lg skali .
Tgk komen tu .
Arghh !

Tiap kali tgk ..
Skit hati sgt .
Tp tu kisah dulu kan ?

X tau nape emo sgt ni .
Mgkin sbb msg dia blom DITERIMA ?
Mgkin jugak sbb dgr lagu NERA Ni ?
Hohohoho ..
Wanna to cool now !
Lalalallalalalalala …


sleepy

wanna to sleep
i'm so sleepy for waiting you .
have wait for you in 6 hours .
and there are no message from you .

i'm still waiting..

Tidur dulu .
papai


klakar :P

Aduhhh ..
Tnggu msg dia tp smpi msg lain plak .
Hahhaha ..

Sdg syok brblogger ni , telefon mngeluarkan getarannya yg asyik .
Cehh…

Ape lg , aku cpat2 tgk msg spe .
Ingtkan msg dr dia ..
Tp…
Msg dari CHANNEL X plak !!!


x abis2 ng tawaran !! aku miskin! xnk sumer tuh !! welk !

Hohohoho..

Trpksa tnggu  lg dan trus mnunggu .

饿了!很饿

masih menunggu

Da brjam-jam tnggu text dia ..
Xde jugak.
Tnggu dia smpi da bnyk bnda dah post kat blog ni .

Knape ari ni lewat sgt anta text  ??
Dia yg anta lewat ke atau aku yg trlalu mnunggu ?
YE. Mnunggu dr smlm .

>>我仍然在等待你的消息<<


     

my favourite is all about chocolate !

Entry kali ni faten nk kongsi ng korang sal  favourite faten .
COKLAT .
Umm ..
Yummmyyy !!!!!!!!!!!!!
Best sgt2 kan coklat ni ??
Da favourite faten da ni .

Kalau nk tau ,
Semua ksukaan faten mlibatkan coklat je .
Brmula dari minuman , gula2 , aiskrim , biskut , dan jugak kek .
CEHH . cam princess of chocolate plak  kan ?


Dan ni my favourite <<<

bestnya >>


Kalau kek coklat, faten pernah buat sendiri .
Ok la kot .
Ok untuk dimakan .
Xkan muntah , x kan skit si stomach ni .
Msti korang nk lg punya !!




nugget ni faten slalu bli. sedap sgt !! >>
                                   Nugget nestle ni faten mmg slalu bli kat kedai  ..
                         Tp ada satu hari tu ble mkn ase cam tamat tarikh je !
                              Da tkot da nak bli .
                                Hohohoho  >>

ais milo tabur yg faten slalu buat kat umah
                                   Air milo tabur !!!!!
                    Wahh !!
                    Best giler.
                    Slalu buat kat umah
                    tp time xde org je .
                    Ye la . tkot sis marah .
                    Tgh2 mlm buat lah .
                    minum smbil hirup oksigen .
                    hahaha

yg pling mahal

my favourite AISKRIM COKLAT

my favourite AISKRIM COKLAT
tmbah lg dgn coklat chip . yummy !!


kuih coklat


ble tgk kek ni ase nk mkn jew !

ble mkn dgn susu best giler

ni lah pokok koko erk !!! kna tanam ni !! senang ckit kalau nk mkn .
hahhaha >>

KALAU KORANG NK BG FATEN HADIAH , BAGI YG COKLAT2 JER ERK . I WILL APPRECIATE THAT .
HUHUHU :D

PAPAI GUYS .



mimpi jadi knyataan

Mimpi jd knyataan ?
X sangka plak mimpi faten ni jd knyataan .
Menakjubkan !!

Ingt x ari tu faten post tentang markah ADDMATH ?
Faten ckp faten mimpikan tntang markah addmath yg truk .
Dan jgak mimpikan markah kwn faten yg dapat 4 je .

Smlm , kwn faten tlefon and then ckp yg mimpi faten ni btul2 jd knyataan !!
Faten trkejut lah pastu tny
“ btul ke ?”
Dia ckp
“btol la !”

Mmg smlm result paper addmath ni teruk sgt2 !
Ada yg dapat 0 je tau !!
ee…
brdebar2 je ni !

lpas ckg tgk result kitorg yg truk ni .
dia ambk kputusan nk adakan klas tmbahan !
huh!!!!!
Klas tmbahan lg !
Hrmmm !!
Tp nk wat cmne .
Huhu..

thanks

 “sy xde prasaan ckit pom kat awak mase mula2 kte couple”
Itu yg awk ckp kan ?

Ble jew trima msg tu . hati sy trlalu sakit ..

Sy ingtkan dulu awk btul2 sukakan sy tp sbaliknya .

Disbbkan ape yg awk ckp kan ,
Barulah sy tahu knape awak slalu layan prempuan lain .
Rapat dgn prempuan lain .
Slalu buat sy nangis .

Kalau sy tau awk mmg x sukakan sy mse tu ,
Sy xkan trima awk .
Xkan…

Tp..
Awk ckp skarang awk trlalu sygkan sy ..
Boleh ke sy prcye ?
Boleh x awk buktikan ?

Thanks sbb simpan prasaan syg untk sy .
Sy hargainya .

Trima kasih sbb sudi brubah demi sy .
Itu tlah mmbuktikan yg awk mmg sygkan sy .
Kedegilan awk ..
Prangai awk..
Sy da faham..

Sy harap awk xkan ulangi lg ..
Saat sy mnangis kerana awk .
Itu brmkna saya trlalu sygkan awk .

Xnk hubungan ni berakhir ..
Janji dgn sy awk akan pertahankan hubungan ni .
5 bulan lbih hubungan ni kekal .
Dan akan trus kekal ok?.

shorry

:’(
Maafkan sy ble trlalu cmburu ..
Maafkan sy ble bnci tgk komen prempuan kat gmbr awk .
Harap awk fhm .
Thanks

HATIMU MILIKKU

LIRIK LAGU NERA AF9 .


Pernahkah engkau hargai
cintaku yang sejati
pernahkah engkau mengerti
akan diriku ini

Betapa hebatnya cintamu
memberiku sejuta pilu
betapa agungnya asmaramu
membuatku terpaku

Disisimu aku terdiam seribu bahasa
dihatiku bergetar sejuta rasa
namun sukar untuk aku meluahkan
kucinta padamu

Nafasku terhenti bila melihat dirimu
terasa batas degupan jantungku
mungkinkah hatimu milikku jua
kusayang padamu

Kan kuabadikan dikau
suatu kenangan yang manis
yang tak mungkin aku lupa
untuk selamanya

Kan kucoretkan kenanganmu
dalam sanubariku ini
dapat jadi yang terindah
di dalam hidupku ini

chorus:
Disisimu aku terdiam seribu bahasa
dihatiku bergetar sejuta rasa
namun sukar untuk aku meluahkan
kucinta padamu

Nafasku terhenti bila melihat dirimu
terasa batas degupan jantungku
mungkinkah hatimu milikku jua
kusayang padamu

Bagai bahtera yang dilanda badai
Gelora cintamu
Mengoncang jiwaku
Berombak mencari
Daratan yang damai
Ohhh cintaku

Korus
Disisimu aku terdiam seribu bahasa
dihatiku bergetar sejuta rasa
namun sukar untuk aku meluahkan
kucinta padamu

Nafasku terhenti bila melihat dirimu
terasa batas degupan jantungku ini
mungkinkah hatimu milikku jua
kusayang padamu

Aku coretkan kenanganmu
dalam sanubariku ini
agar jadi yang terindah
dalam hidupku ini